Несъмнено, пандемията с нейните последователни затваряния и изискването за социална дистанция,

...
Несъмнено, пандемията с нейните последователни затваряния и изискването за социална дистанция,
Коментари Харесай

Swimmy - Airbnb на басейните, който триумфира в Испания

Несъмнено, пандемията с нейните поредни затваряния и условието за обществена отдалеченост, се оказа идеалното време за растежа на бизнес услугите в сектора на басейните.

Известна като " Airbnb на басейните ", платформата Swimmy, създадена през 2017 година във Франция, работи сходно на компанията за отдаване чартърен на жилища, само че за плувни басейни и за доста по-кратък интервал от време. Миналото лято нейните предложения бяха изкупени за броени часове от всички испански заведения и по всичко проличава, че търсене ще има и през 2021 година Причината - Swimmy се трансформира в безвредна и ефикасна опция за хората, които желаят басейн единствено за избран ден или събитие, написа.

Създадена през 2017 година във Франция, само че със забележителен взрив през последните месеци, Swimmy съумя да се установи и в Испания до степен да се трансформира в една от огромните революции против ковид. Цените варират приблизително сред 10 и 20 евро на човек, като може да се добави спомагателна цена, в случай че клиентът пожелае престой в къща или храна и питиета разполагаем. 

Идеална за фамилни срещи, рождени дни на деца или тържества с другари, тази компания към този момент има над 120 000 консуматори, с по-голямо наличие в Испания и Франция. Сега тя има намерение да се разшири към Италия, Германия и Съединените щати. На уеб страницата й могат да се намерят повече от 1000 басейна с разнообразни размери, типове и условия. Swimmy разчита на Allianz като осигурител както за притежатели, по този начин и за наематели. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР